Start a new topic

This InLinkz Widget is not allowed on this Website message.

Some of my users (not all) are encountering the message: "This InLinkz widget is not allowed in this website. You can still view the linkup here." But when they click on the link it just takes them back to the home page and no Link up. How do I fix this? Only 2 people have been able to enter so far.


8 people have this problem

Hello! I just had this problem and I solved it by going to my InLinkz ACCOUNT and making sure the website/blog URL (scroll down) was the one I was posting the linkup in!


It even works in "preview" mode.


I hope that helps some of you. It did me. ;)

Hi Monica!


This is usually due to either the blog not set correctly on the account settings or you are using the code of someone else that cannot share the code yet.  

 

If you got the code from someone else, then, please let her know that she will need to contact  us so we can unlock the account for her so the code can be visible to you as well.  


Hope this helps.


All the best,


Maria

Customer Support

Inlinkz.com


I'm having the same problem, could someone help?
I get this problem too. What do I do to solve it?

 

Hi. I have the same problem. I came back later to this website http://omsk-scrapclub.blogspot.com.es/2017/05/1705-2405.html but I still cannot see the links. Thank you for your help!!!

One of my users also got this message. She is in the UK, but I don't think that's the problem. She is using a MAC computer, maybe that requires something special??? I have added her entry to the challenge, for me the Inlinkz widget is working fine (I'm in The Netherlands).

I have the same problem right now! All my pictures and the "add Link" is gone!!!! 

I openet a ticket..


Thanks  Rita

I'm having the same problem. I opened a ticket.


Thanks

I am having this same issue and have opened a ticket for this as well.  Any help would be greatly appreciated.

Wendy You should be okay now. 


For anyone facing the same problem, please do open a ticket as the forum posts cannot notify the user immediately. 


Maria

I am encountering the same thing on the blog http://pammiesinkypinkieschallenges.blogspot.com


It is important that I can view what others have linked as I am required to comment on their links. I can not view them and the "here" button takes me back to the identical page/problem. 


PLEASE HELP!!

this sometimes happens on blogspot blogs, due to the suffix being changed when accessed from different countries.


Wolfgang, it should be okay for you now.


For anyone else having the same problem, please let us know!

Some of my users from Austria and from Teneriffa have the very same problem. Can you explain me this?

Login to post a comment